понеділок, 28 жовтня 2013 р.

У Сумах фільм про Межигір'я покажуть біля офісу Партії регіонів

У Сумах презентація та обговорення документального альманаху "Відкритий доступ" пройде у Будинку профспілок, де також розташована обласна організація Партії регіонів, - повідомляє "Українська правда" з посиланням на газету "Данкор".
У дискусії візьмуть участь активістка руху "Стоп цензурі!" Наталя Соколенко, ведучий телеканалу ICTV Андрій Куликов, громадські діячі Аліса Рубан та Олег Рибачук.
Фільм-альманах "Відкритий доступ" складається з 5 новел: "Межигір'я", "Афганець", "Школа", "Будинок з химерами", "У кутку".
Протягом року "Відкритий доступ" був показаний в 20-ти містах України. У деяких містах невідомі перешкоджали показам. Так 27 вересня був зірваний показ у Києві.
У Черкасах в будівлі, де показували альманах, шукали вибухівку. На показі альманаху в Донецьку і Севастополі відключили світло.
У Сімферополі в двері приміщення, в якому проходив показ, кинули димову шашку.
У Миколаєві показ альманаху намагалися зірвати двічі, зокрема співробітники МНС заборонили проведення заходу через нібито несправність електрощитової. Зірвати показ намагалися і в Одесі.
У Броварах місцева влада перешкоджали показу фільму "з метою збереження громадського спокою". Останній випадок спроби зриву показу відбувся 25 жовтня: у Трускавці за 5 хвилин до початку показу альманаху у приміщенні "Народного дому" зникло світло.
Члени сумського осередку Молодіжного Націоналістичного Конґресу відвідають показ фільму і запрошують сумчан приєднатися до перегляду.

Джерело: Офіційний сайт ВМГО МНК

Немає коментарів:

Дописати коментар